skip to Main Content

Reviews

Henri Sattler

Bedankt voor de mooie website en al je hulp.
Vond het een erg prettige samenwerking die wat mij betreft nog lang voort mag duren.

Marcel Lanting

Wij zijn super tevreden over de nieuwe site, volledig aangepast naar onze wensen en eisen voor een hotelwebsite. Niks was teveel, kortom ik kan Gaaf Internet Marketing zeer zeker aanraden !

Jannie Dolsma

Sander wat heb je een geweldig mooie website gemaakt voor onze EHBO Vereniging uit Zuidwolde..wat een fijne samenwerking..je had altijd tijd voor ons..voor de vele vragen en wensen..Sander BEDANKT GEWELDIG.

Maureen

Ik ben vast niet de makkelijkste geweest, Sander. De manier waarop ik mijn site wilde met eigen teksten en eigen foto's zodat mijn website een verlengstuk van mij en mijn passie is. Met eindeloos geduld, luisteren, vragen, tijd en thee ging je mee op reis in mijn gedachten wereld. Werden mijn gedachten en ideeën steeds helderder. En jij bracht alles in beeld. Jij bracht mij in beeld. Dank je wel daarvoor!!

Ronnie en lianne linde

Hoi Sander,
Super blij met onze prachtige website. Inmiddels al vele positieve reacties mogen ontvangen van gasten. Wij konden onze ideeën kwijt en jij gaf daarbij jou inzichten dit tezamen heeft geleid tot een pakkende website. Bedankt

Anneke Slot

ik ben super tevreden met de web-shop en website. Sander heeft er veel kijk op, maar wat ik heel prettig vind en vond hij is heel geduldig met het uitleggen van hoe het werkt en hoe het moet en hij komt zijn afspraken na en zegt ook de waarheid als het niet goed is of goed gaat. Dus mensen bel gerust.

Margot van Os

De samenwerking met Sander verloopt respectvol, geduldig, begripvol, enthousiast en oprecht geïnteresseerd. Een aanrader!

Lia Kuijt – Jongerius

De site van Lots and More is prachtig geworden dankzij de ideeën en uitvoering van Sander. Het was een hele prettige samenwerking met een professioneel resultaat.
Ik ben van mijnwebwinkel.nl overgestapt naar Gaaf Internet vanwege de persoonlijke benadering en aandacht om mijn site zo hoog mogelijk in Google te krijgen, wat gelukt is !
Kortom, ik kan Gaaf Internet zeer zeker aanraden !

Jolanda van der Graaff

Super blij met onze website! Vertegenwoordigt precies wie wij zijn en waar wij voor staan. Worden veel gevonden op google en krijgen megaveel complimenten. Superfijne samenwerking.

Mary Springer

Ben erg tevreden met onze nieuwe website. Sander zit er boven op en wil het beste voor je eruit halen.

Anita de Vries

De webshop van Polska Blue hebben wij laten maken bij GAAF. Een behoorlijk uitgebreide webshop. Sander heeft ons hier heel goed in begeleid. Het was een zeer intensive periode. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen, denkt mee en heeft er een goed lopende site van gemaakt. Wij zijn erg blij met het resultaat, en kunnen Sander dan ook van harte aanbevelen!

Louise Bramer

Het wordt een mooie website vind ik, ben zeer tevreden. Je begrijpt precies mijn wensen en ik heb er echt niets op aan te merken. Het is erg fijn dat je zo goed aanvoelt wat ik bedoel, je enorme goede tips en voorbeelden aan me geeft.

Laat een review achter

Bedankt dat je de tijd neemt om een review achter te laten!
Graag hoor ik van je hoe je onze samenwerking beleefd hebt.
Om wat aanknopingspunten te geven:

  • Wat waren positieve punten en hoe kan ik mijn dienstverlening eventueel nog verder verbeteren?
  • Wat waren je twijfels vooraf en hoe denk je daar nu over?
  • Wat voor reacties heb je op de nieuwe website gehad en wat heeft de nieuwe website je opgeleverd?
  • Zou je bijvoorbeeld anderen aanraden ook hun website of webshop te laten maken door GAAF?
Gaaf Internet Marketing | Webdesign Dedemsvaart, Ommen, Hardenberg en Coevorden
Maak een Afspraak
close slider

Op werkdagen nemen we binnen 24 uur of vaak sneller contact met je op. Wees gerust, we gebruiken je gegevens alleen om contact te zoeken over de producten waar je daadwerkelijk geïnteresseerd in bent en zullen verder geen reclame naar je sturen. Daar houden wij zelf ook niet van namelijk.

WhatsApp Stuur een Whatsapp