Gewoon ZieZo

De plek voor unieke muurcirkels, prachtige kussens en meer

De plek voor unieke muurcirkels, prachtige kussens en meer

Vind unieke muurcirkels om je interieur een prachtige transformatie te geven. Onze cirkels zijn niet alleen een stukje kunst, maar ook een uitdrukking van jouw persoonlijke stijl. We zijn er trots op dat we een uitgebreid assortiment bieden, handgemaakt en met liefde geselecteerd voor jouw unieke smaak.

De uitdaging

De webshop van Gewoon ZieZo functioneerde niet goed. Er waren continue diverse 500 errors waardoor de klant veel omzet mis liep. Diverse functies werkten niet goed of waren niet goed geimplementeerd en de laadtijd van de shop was veel te lang

De aanpak

Om de laadtijd problemen en de 500 errors op te lossen hebben we de visuele schil van de webshop compleet opnieuw opgebouwd. We hebben meteen ook een aantal ux-problemen opgelost en hebben veel meer beleving in de shop gestopt.

Grotere en duidelijke foto’s. Betere doorvoor van de branding door het toevoegen van diverse huisstijl elementen en het toevoegen van meer kleur. We hebben ook de berekening van BTW aangepakt, de verzendtarieven gefixt, de favorieten lijst geïmplementeerd en een juist doorvoer voor het aanmelden en eenvoudig bestellen voor zakelijke klanten.

Met een supersnelle shop, de juiste structuur en beleving is Gewoon ZieZo weer klaar om door te groeien!

Wanneer mogen we jouw website GAAF maken?

Neem contact op

Ontdek kansen en verbeterpunten

Vraag een gratis SiteCheck aan

Haal je te weinig klanten uit jouw website of groeit jouw webshop niet hard genoeg? Blijven de bezoekers weg? Of heb je wel bezoekers, maar plaatsen ze zelden een product in hun winkelmandje?

De sitecheck vertelt je hoe jouw website of webshop beter kan, zodat je wél het gewenste resultaat gaat bereiken.