Wagenmans Wonen

Laat je inspireren!

Laat je inspireren!

Al meer dan 85 jaar is Wagenmans wonen en slapen gevestigd in Lemelerveld. Gestart in 1935 door Gerrit en Jo Wagenmans, de eerste generatie ondernemers. Eind jaren zestig werd het overgenomen door zoon Jan en zijn vrouw Annie.

Inmiddels wordt het bedrijf alweer ruim twintig jaar geleid door Bas Wagenmans samen met zijn zus Aukje en broer Joris Wagenmans. Zij vormen daarmee de derde generatie. Wagenmans wonen en slapen blijft continu vernieuwen en dat hebben we dit jaar weer laten zien met een nieuwe gevel, nieuwe website en een nieuwe huisstijl.

De uitdaging

De wagenmans website was aan een nieuw jasje toe. De huisstijl was recent aangepast, maar de website moest ook naar een hoger niveau getild worden. Samen met Perfecto Mundo wilden we voor Wagenmans Wonen een inspiratie platform maken. Een website die mensen inspireert en uitnodigt om naar de winkel te komen. Geen webshop, maar wel een select aantal producten zodat bezoekers toch een idee krijgen welke meubels ze verkopen.

Met interactieve binnenkijkers waar producten gehighlight worden in een stijlfoto hebben we de juiste sfeer weten te pakken. Met blogs trekken we meer bezoekers naar de website die tegen bepaalde problemen aanlopen thuis. Met interieuradvies kunnen bezoekers afspraken maken om een duidelijk plan te creëren voor het aanpakken van hun woning.

De aanpak

In samenwerking met Carole Minnema van Perfecto Mundo hebben wij de webshop van Wagenmans Wonen opgeleverd. Het custom design is 1-op-1 technisch nagebouwd met een aantal leuke features erin. Zo is er een interactieve foto waar op producten geklikt kan worden en je doorgestuurd wordt naar het betreffende product of productcategorie.

Ook de backend van de website is een flink karwei geweest. Ze wilden zo flexibel mogelijk zijn waardoor er allerlei slimme voorwaarden aan de achterkant ingebouwd zijn. Er is een grote hoeveelheid aan templates opgeleverd voor de diverse verschillende soorten post-types. Zoals actueel, binnenkijkers, woonproblemen, personeel, producten, merken, etc.

Wanneer mogen we jouw website GAAF maken?

Neem contact op

Ontdek kansen en verbeterpunten

Vraag een gratis SiteCheck aan

Haal je te weinig klanten uit jouw website of groeit jouw webshop niet hard genoeg? Blijven de bezoekers weg? Of heb je wel bezoekers, maar plaatsen ze zelden een product in hun winkelmandje?

De sitecheck vertelt je hoe jouw website of webshop beter kan, zodat je wél het gewenste resultaat gaat bereiken.