klaar

voor de start?

Wij staan voor je klaar!

No-nonsense.

Heldere communicatie.

Korte lijntjes.

Zonder verrassingen achteraf.

Onze werkwijze

Kennismaking

Tijdens de eerste kennismaking bespreken we je wensen. We kijken naar je huidige website als die er is en ter voorbereiding van dit gesprek heb ik alle pijnpunten alvast genoteerd. We onderzoeken de mogelijkheden en stemmen dit af met jouw verwachtingspatroon.

1

Vooronderzoek

Tijdens het vooronderzoek kijk ik naar wat jouw conculega’s doen in de markt. Hoe presenteren ze zich en welke woorden gebruiken ze? Maar ook: wat doen ze niet en welke mogelijkheden creëert dit voor jou?!

2

Offerte

Nadat we samen alle randvoorwaarden besproken hebben ga ik aan de slag met de definitieve prijs van jouw nieuwe website. Door het persoonlijk en intensieve contact in de voorgaande stappen zou dit voor ons beiden geen verrassing meer moeten zijn en is de prijs afgestemd op jouw eisen, verwachtingen en budget. We spreken een deadline af voor zowel de bouw van de website als het aanleveren van alle informatie die op je nieuwe website moeten komen.

3

Ontwerp

Je offerte is goedgekeurd, we kunnen aan de slag! We maken eerst een ontwerp voor je homepage. Daarin zetten we alle stijl en sfeer neer en vragen we je om feedback als deze klaar is. Na het verwerken van de feedback starten we met de vervolgpagina’s. Vaak zijn dit dynamische pagina’s voor: producten, projecten, etc.

4

Technische bouw

Na goedkeuring van het ontwerp voor de Homepage en andere template pagina’s starten we met de technische bouw van jouw website. We beginnen met een recente Wordpress installatie en bouwen dan stap voor stap het afgesproken ontwerp op. We houden alvast rekening met de laatste technieken en bouwen je website in efficiënte code op in onze test omgeving. Als ongeveer 50% van het ontwerp staat sturen we je een link toe waarmee je de verdere ontwikkeling van de website kunt volgen. Ook sturen we een 1e deelfactuur van 50% naar je toe en gaan we verder met de rest van de bouw van jouw website. Ondertussen krijg je van ons een login om de dynamische content van je website alvast zelf te vullen. Zo werken we samen naar de afgesproken deadline toe.

5

Correctieronde

Het einde komt in zicht en vragen je daarom heel kritisch te kijken naar je gehele website. We verwerken je feedback en beginnen met ondertussen met het bijschalen van je website naar tablet en smartphone. We zijn nu ongeveer voor 90% klaar.

6

We gaan live!

Als alle correcties verwerkt zijn en je helemaal tevreden bent zetten we de website live. Als het goed is hebben we eerder al besproken waar je website gehost wordt. We zorgen dat de analytics beschikbaar zijn en eventuele koppelingen met social media gedaan zijn. Vanaf nu kunnen we de komende tijd meten wat het effect is van je nieuwe website!

7

Onderhoud

Een website is altijd in beweging en is nooit 100% af. We nemen het Wordpress onderhoud voor je over zodat jij daarover geen zorgen hebt en je je 100% op je business kunt richten. Komende maanden zullen we nog regelmatig contact hebben om te zien hoe het loopt en of we nog moeten bijsturen. Op basis van gebruikersdata zullen we nieuwe ideeën of verbeteringen voorstellen.

8
Contact opnemen

Ontdek kansen en verbeterpunten

Vraag een gratis SiteCheck aan

Haal je te weinig klanten uit jouw website of groeit jouw webshop niet hard genoeg? Blijven de bezoekers weg? Of heb je wel bezoekers, maar plaatsen ze zelden een product in hun winkelmandje?

De sitecheck vertelt je hoe jouw website of webshop beter kan, zodat je wél het gewenste resultaat gaat bereiken.