TelefoonKracht

Jouw telefoniste op afstand, professioneel én persoonlijk - Onze glimlach maakt het verschil!

Jouw telefoniste op afstand, professioneel én persoonlijk - Onze glimlach maakt het verschil!

Wil je er zeker van zijn dat je telefoon correct en naar jouw wens wordt beantwoord? Die zekerheid biedt TelefoonKracht. Door ons vaste team horen de bellers dezelfde stemmen en dat voelt vertrouwd.

Met TelefoonKracht optimaliseer je je telefonische bereikbaarheid:

TelefoonKracht werkt met een maandabonnement,
vanaf € 30 + per gebelde minuut vanaf € 2.
We zijn maandelijks opzegbaar.

De uitdaging

De verschillende websites van TelefoonKracht waren technisch in slechte staat met een gekocht thema dat eigenlijk niet geschikt was en daardoor veel overbodige code werd ingeladen. De website zag er niet uit zoals het voorgesteld ontwerp en functies werkten niet naar behoren.

De aanpak

We hebben een nieuwe custom template gebouwd waarmee de klant eenvoudig kleuren, logo en lettertypes kon aanpassen. Alle relevante kleuren worden d.m.v. kleurvariabelen ingeladen waarmee het omzetten naar een nieuwe kracht eenvoudig en snel is.

Aan de achterkant kan de content eenvoudig aangepast worden met duidelijke invoervelden. De 3 verschillende sliders worden gesynchroniseerd waardoor het een mooi dynamisch geheel wordt. De website laadt nu weer snel in en is met minimale code weer klaar voor de toekomst!

Wanneer mogen we jouw website GAAF maken?

Neem contact op

Ontdek kansen en verbeterpunten

Vraag een gratis SiteCheck aan

Haal je te weinig klanten uit jouw website of groeit jouw webshop niet hard genoeg? Blijven de bezoekers weg? Of heb je wel bezoekers, maar plaatsen ze zelden een product in hun winkelmandje?

De sitecheck vertelt je hoe jouw website of webshop beter kan, zodat je wél het gewenste resultaat gaat bereiken.