Vitralo

Ambachtelijke productie van glas in lood

Ambachtelijke productie van glas in lood

Vitralo is gespecialiseerd in het ambachtelijk en op maat produceren van glas in lood panelen voor ramen, deuren en boven- en zijlichten. Wij beschikken over alle mogelijke technieken en behandelingen: blank, gepatineerd, vertint, enkel- glas, dubbelglas, brandschilderen en medaillons van de kleinste ruit tot kathedraalruiten.

Glas in lood geeft uw huis of kantoor een prachtige sfeer. Met de juiste lichtinval geeft glas in lood een geweldig effect in uw kamer of kantoor. U kunt ook uw eigen logo of beeldmerk in het glas in lood paneel weergeven. Het glas is te verkrijgen in verschillende kleuren en soorten glas.

De uitdaging

De website van vitralo was in een CMS gebouwd dat weinig gebruiksvriendelijk was. De oude webontwikkelaar was ermee gestopt en Vitralo wilde graag de website overzetten naar WordPress. We hebben de situatie in 2 stappen aangepakt. De eerste was het letterlijk overzetten van de data naar WordPress toe, rekening houdend met stap 2, waarbij we de website zouden overzetten in een Webshop zodat ook consumenten direct konden bestellen. Later volgde nog stap 3: het glas in lood werd inclusief deuren en ramen verkocht. Hiervoor zou een complexe rekenmethode voor geïmplementeerd moeten worden.

De aanpak

Na het verzoek tot overzetten van de oude website naar WordPress hebben we de website verder ontwikkeld en uitgebreid met Woocommerce. Naast het glas-in-lood kunnen nu ook de modellen van deuren, ramen en bovenlichten dynamisch getoond worden. Deze modellen worden dan in een stock afbeelding in perspectief geplaatst. Zo wordt de sfeer van het model perfect weergegeven in de ruimte.

Rekentool

In de modellen zit er ook een koppeling met de gebruikte glassoorten voor dat model en bij het glas-in-lood worden ook de modellen getoond waarin dit type glas gebruikt wordt. Ook zit er een slimme rekentool in die de overvlakte berekent en deze vermenigvuldigd met de andere extra opties zodat de juiste totaalprijs berekend wordt.

Wanneer mogen we jouw website GAAF maken?

Neem contact op

Ontdek kansen en verbeterpunten

Vraag een gratis SiteCheck aan

Haal je te weinig klanten uit jouw website of groeit jouw webshop niet hard genoeg? Blijven de bezoekers weg? Of heb je wel bezoekers, maar plaatsen ze zelden een product in hun winkelmandje?

De sitecheck vertelt je hoe jouw website of webshop beter kan, zodat je wél het gewenste resultaat gaat bereiken.