De kruimel

Geluk vier je in de kruimel

Geluk vier je in de kruimel

Het begon allemaal in 1992 toen Dries en Carolien Pepping de voormalige bakkerij aan de Dorpsstraat in Gasselte – Drenthe overnamen. Waar jarenlang het brood over de toonbank ging werden nu biertjes getapt en lekkere hapjes geserveerd. Vanaf hun jonge jaren werken zij beide al in de horeca, gastvrijheid zit hun dus letterlijk in het bloed. Dries in de keuken zorgt voor een goed diner en heerlijke hapjes op de trouwlocatie. Carolien is de gastvrouw die ondanks de informele sfeer de bruiloft wel tot in de puntjes verzorgd wil hebben. Daardoor zijn er ontzettend veel goede reviews binnen gekomen en is de Kruimel onlangs tot beste trouwlocatie van Nederland uitroepen!

De uitdaging

van bruin café naar trouwlocatie. Tijdens de eerste gesprekken wilde De kruimel graag haar bruincafé omzetten in trouwlocatie. Met grootse ideeën zijn we aan de slag gegaan en hebben we de grote lijnen uitgezet. De potentie in de locatie was groot met een enorme diversiteit. Maar een compleet nieuwe en onbekende afzetmarkt brengt wel de nodige risico’s met zicht mee.

De aanpak

Om geheel van het imago van bruincafé af te zijn hebben we gekozen om voor De Kruimel een compleet andere weg in te slaan. Steekwoorden als roze, blijheid, intiem en sfeervol zijn we aan de slag gegaan. En met succes!

Door de juiste kleuren en sfeer op de website werd er een andere snaar geraakt dan de meeste andere trouwlocaties. Met de juiste online marketing raakte De Kruimel al snel bovenaan in Google als de beste trouwlocatie in Drenthe en omgeving.

Samen hebben we diverse Trouwdeals samen gesteld en hebben we het trouwseizoen weten te vergroten door herfst- en winterbruiloften aan te bieden. Je kunt zelfs trouwen op zondag tegenwoordig. Ook de media pikte het op en De Kruimel is diverse keren tot beste trouwlocatie benoemd.

Wanneer mogen we jouw website GAAF maken?

Neem contact op

Ontdek kansen en verbeterpunten

Vraag een gratis SiteCheck aan

Haal je te weinig klanten uit jouw website of groeit jouw webshop niet hard genoeg? Blijven de bezoekers weg? Of heb je wel bezoekers, maar plaatsen ze zelden een product in hun winkelmandje?

De sitecheck vertelt je hoe jouw website of webshop beter kan, zodat je wél het gewenste resultaat gaat bereiken.