Beurs Bouwplan

De beurs over bouwen, wonen & duurzaamheid

De beurs over bouwen, wonen & duurzaamheid

Van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 januari 2023 wordt de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen voor de zesentwintigste keer georganiseerd! Bouwplan, Thuis in Wonen, is de beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid. Vind het juiste bedrijf voor uw klus in of om uw woning.

Ook tijdens de editie in 2023 worden de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid in de spotlights gezet. Of het nu gaat om het bouwen, de inrichting of de isolatie van een huis, u kunt het allemaal zien tijdens de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen! Ook worden er ieder jaar nieuwbouwprojecten en bouwkavels gepresenteerd door meerdere gemeenten uit de wijde regio.

De uitdaging

De website van Beurs Bouwplan was verouderd en niet meer van deze tijd. De informatie was onlogisch gepresenteerd op de site en er werd weinig aandacht aan de standhouders besteed. De laadtijden waren ook niet om over naar huis te schrijven

De aanpak

In samenwerking met Mooi Creatie hebben we het nieuwe ontwerp voor Beurs Bouwplan nagebouwd. De standhouders hebben een meer prominente plaats in de website gekregen en kunnen nu ook gemakkelijk gefilterd worden op categorie.

Voor Plan Effect onderhouden we diverse websites voor andere projecten zoals de Pinksterfair, Zomerfair en Crea Weekend. Nu was de website van Beurs Bouwplan aan een facelift toe. De nieuwe website straalt meer sfeer en autoriteit uit en er zit veel meer beleving in voor zowel bezoekers als standhouders.

Wanneer mogen we jouw website GAAF maken?

Neem contact op

Ontdek kansen en verbeterpunten

Vraag een gratis SiteCheck aan

Haal je te weinig klanten uit jouw website of groeit jouw webshop niet hard genoeg? Blijven de bezoekers weg? Of heb je wel bezoekers, maar plaatsen ze zelden een product in hun winkelmandje?

De sitecheck vertelt je hoe jouw website of webshop beter kan, zodat je wél het gewenste resultaat gaat bereiken.