Welluswijs

Kijk eens wat er kan!

De uitdaging

De stijl van de website van Welluswijs kwam niet meer overeen met hun andere communicatiemiddelen. Daarnaast was het soms lastig om de juiste informatie over een specifieke vestiging te vinden. Ook het aanmeldproces moest beter waarbij we zijn afgestapt van de papieren formulieren. Ook was de wens om de aanvragen voor een rondleiding direct naar alle vestigingsleiders te sturen zodat deze direct een afspraak konden inplannen.

De aanpak

voor Welluswijs hebben we een nieuwe website gebouwd die veel meer sfeer en blijheid uitstraalt. We hebben diverse custom posts aangemaakt met filters voor bijvoorbeeld de locaties en gastouders. Met handige kleurcoderingen kun je direct zien welke locaties geschikt zijn voor jouw kind.

Daarnaast moeten de locaties snel benaderbaar zijn voor bestaande klanten die contact zoeken met de locatie waar hun kind altijd gebracht wordt. Nieuwe klanten moeten gemakkelijk een afspraak kunnen maken met de locatiebeheerder. In de tabs van alle vestigingen wordt overzichtelijk alle recente informatie over de locatie weergegeven.

De grootste stap is nog wel het digitale aanmeldformulier. Een formulier wat uit meerdere sub-formulieren bestaat, voor zowel ouders als kinderen. Zo krijgt Welluswijs een volledig overzicht van de gezinssituatie. De formulieren worden digitaal ondertekend en kunnen direct verwerkt worden door de administratie.

Wanneer mogen we jouw website GAAF maken?

Neem contact op

Ontdek kansen en verbeterpunten

Vraag een gratis SiteCheck aan

Haal je te weinig klanten uit jouw website of groeit jouw webshop niet hard genoeg? Blijven de bezoekers weg? Of heb je wel bezoekers, maar plaatsen ze zelden een product in hun winkelmandje?

De sitecheck vertelt je hoe jouw website of webshop beter kan, zodat je wél het gewenste resultaat gaat bereiken.