Het Grootste Kennisfestival

Innovatief Organiseren

Innovatief Organiseren

Lees je het woord festival, dan denk je al snel aan dauwpop, pinkpop, freshtival etc. Maar nu met Inspirerende sprekers als hoofdprogramma. Met meer dan 75 keynote sprekers leer je alles over innovatief organiseren. Naast de kennisfestivals worden er inmiddels ook diverse live en online events georganiseerd voor andere partijen.

Ook kun je diverse online masterclasses volgen; online kunt leren op je eigen moment. In de online masterclasses van elk zo’n 2 uur delen topsprekers op hun vakgebied hun laatste kennis, ervaringen en inzichten. Van alles rondom innovatief organiseren met thema’s zoals (persoonlijk) leiderschap en organisatie en teamontwikkeling.

De uitdaging

De aanpak

op het moment dat wij begonnen zijn voor Het Grootste Kennisfestival waren er 2 “eenvoudige” festival websites. Sinds de corona-crisis zijn deze websites uitgegroeid tot een compleet platform waar 1000-en bezoekers online masterclasses kunnen volgen, tickets kunnen aanschaffen voor de festivals en inspiratie kunnen opdoen.

Met een eigen B2B facturatie systeem dat gekoppeld is aan de aanmeldingen en geïmporteerd kan worden in de boekhouding is de website gegroeid tot een complex CMS waarbij laadtijd optimalisatie en aanpassingsvermogen enorm belangrijk zijn geworden in de markt die enorm aan verandering onderhevig is.

Naast het platform hebben we diverse websites opgezet voor andere partijen in de vorm van Online, Hybride en Fysieke kennisfestivals. Een aantal highlights zijn o.a: Aanmeldingsprocessen die met grote IT-afdelingen geïntegreerd zijn. Tickets met QR-codes die bij de entree gescand kunnen worden. Een eigen programma dat samengesteld en gereserveerd kan worden. Slimme interactieve plattegronden waar je snel een overzicht van het programma kunt zien. En nog veel meer…

Wanneer mogen we jouw website GAAF maken?

Neem contact op

Ontdek kansen en verbeterpunten

Vraag een gratis SiteCheck aan

Haal je te weinig klanten uit jouw website of groeit jouw webshop niet hard genoeg? Blijven de bezoekers weg? Of heb je wel bezoekers, maar plaatsen ze zelden een product in hun winkelmandje?

De sitecheck vertelt je hoe jouw website of webshop beter kan, zodat je wél het gewenste resultaat gaat bereiken.