GAAF bn. ‘ongeschonden; geweldig’

Persoonlijke no-nonsense aanpak

in heldere & begrijpelijke communicatie

Mijn persoonlijke, no-nonsense aanpak en heldere & begrijpelijke communicatie zorgen altijd voor een perfect eindresultaat. Pas als jouw website helemaal GAAF is en jij 200% tevreden bent, ben ik het ook!

ik ben GAAF. Alles wat ik doe, doe ik vanuit passie; de drive om van jouw idee een succes te maken. Met 16 jaar programmeer ervaring in Wordpress sites bezit ik over gedegen kennis om optimaal presterende, veilige en schaalbare Wordpress sites voor je te bouwen. Door deze ervaring te combineren met mijn kennis van online marketing ben ik voor jou de aangewezen specialist in het maken van succesvolle websites, webshops en Google optimalisatie.

Ben je startend ondernemer en wil je graag eens sparren over hoe jij je het beste online kunt profileren? Wellicht heb je een bestaande website of webshop en ben je niet tevreden over het resultaat wat je hieruit haalt. Voor elk marketing of internet vraagstuk kun je bij mij terecht. Geen uurtje factuurtje, maar onder het genot van een bak koffie of thee samen kijken hoe we jou via internet zo winstgevend mogelijk kunnen maken.

Persoonlijk en klantgericht

Bij ons staat jij altijd op 1, waarbij wij veel waarde hechten aan het opbouwen van een persoonlijke klant relatie. We moeten het immers samen voor elkaar boxen. We bespreken je wensen en van daaruit creëeren wij een passende oplossing, waarbij wij kijken naar het gehele plaatje.

Innovatief

Als Wordpress specialist zijn we op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes. Door hierop in te spelen, zorgen wij ervoor dat jij een stapje voor staat. Wij zien geen beperkingen en gaan dan ook geen uitdaging uit de weg!

Transparant

Wij houden niet zo van geheimzinnig gedoe of verrassingen. Bij ons weet je dan ook precies wat je kan verwachten en wordt je betrokken in het proces. Zo houd jij controle terwijl wij de taken uit handen nemen!

5 redenen om voor GAAF te kiezen

 • Wordpress experts met ruim 14 jaar online ervaring

  Met ruim 14 jaar ervaring hebben we zo’n beetje alles voorbij zien komen wat er met Wordpress nodig is. We weten alle ins en outs op het gebied van Wordpress en kunnen alle soort opdrachten aan. Van kleine startup websites tot E-commerce shops van < 10.000 producten tot Online platforms met 10.000 gebruikers. Geen opdracht is ons te gek.

 • No-nonsense: We doen wat je vraagt en maken het niet moeilijker dan het is.

  Het bouwen of onderhouden van een website of webshop kan voor buitenstaanders enorm complex overkomen. De technische termen vliegen je om de oren en eigenlijk heb je geen idee waar je nu goed aan doet. Geen zorgen, wij maken het niet moeilijker dan het is. We communiceren in begrijpelijke taal en werken efficiënt. We gebruiken schaalbare code zodat je websites met jou mee kunnen groeien zonder dat je daar veel extra tijd of geld voor kwijt bent.

 • Efficiënte code voor supersnelle websites

  Door het gebruik van efficiënte code laden je websites niet alleen supersnel, je kunt ook evenvoudig je websites opschalen met meer functionaliteit, producten, of gebruikers. Vanaf scratch zorgen we dat jouw website optimaal presteert. Zou houden we de uren en kosten laag terwijl je website als een zonnetje loopt, ook bij piekbelasting.

 • Je website en domein worden optimaal beveiligd.

  Met supersnelle en betrouwbare servers waar dagelijks een backup van je website gemaakt wordt, zorgen we ervoor dat je website altijd online is. Mocht er toch iets onverhoopt stuk gaan dan hebben we altijd een recente backup die we direct terug kunnen zetten. Met een groot scala aan ervaring bij diverse gemeentes en banken voldoen we aan de strengste beveiligingseisen. Hiermee houden we indringers buiten en houden we de data van je klanten veilig.

 • Je krijgt in alle opzichten een unieke website die echt bij je merk past.

  We gebruiken geen templates die vol zitten met overbodige code. We bouwen websites die uniek zijn en helemaal op maat gemaakt zijn voor jou en je doelgroep. Hierdoor zijn je websites op lange termijn eenvoudiger te onderhouden en presteren ze aanzienlijk beter.

Neem contact op

Ontdek kansen en verbeterpunten

Vraag een gratis SiteCheck aan

Haal je te weinig klanten uit jouw website of groeit jouw webshop niet hard genoeg? Blijven de bezoekers weg? Of heb je wel bezoekers, maar plaatsen ze zelden een product in hun winkelmandje?

De sitecheck vertelt je hoe jouw website of webshop beter kan, zodat je wél het gewenste resultaat gaat bereiken.