skip to Main Content

GAAF bn. ‘ongeschonden; geweldig’

Hallo, ik ben GAAF. Alles wat ik doe, doe ik vanuit passie; de drive om van jouw idee een succes te maken. Als ervaringsdeskundige, die in het verleden zelf ook de valkuilen ontdekt heeft van het online zaken doen, wil ik graag mijn kennis met je delen. Vanuit mijn studie en commerciële achtergrond bezit ik over gedegen kennis en ervaring op het gebied van marketing en communicatie. Doordat ik deze ervaring heb weten te combineren met mijn kennis van ICT ben ik inmiddels specialist in het maken van succesvolle websites, webshops en Google optimalisatie.

Voor mijn klanten ga ik door het vuur. Als perfectionist is dat niet altijd even makkelijk, want ik slaap pas als jouw website helemaal GAAF is en jij 200% tevreden bent!

Ben je startend ondernemer en wil je graag eens sparren over hoe jij je het beste online kunt profileren? Wellicht heb je een bestaande website of webshop en ben je niet tevreden over het resultaat wat je hieruit haalt. Voor elk marketing of internet vraagstuk kun je bij mij terecht. Geen uurtje factuurtje, maar onder het genot van een bak koffie of thee samen kijken hoe we jou via internet zo winstgevend mogelijk kunnen maken.

Vraag jij je af hoe je maximaal rendement uit jouw website of webshop kunt halen?

Ik kan je in een vrijblijvend gesprek aangeven welke zaken je al op orde hebt en waar eventuele verbeterpunten liggen.

Neem vandaag nog contact op.

Gaaf Internet Marketing | Webdesign Dedemsvaart, Ommen, Hardenberg en Coevorden
Maak een Afspraak
close slider

Op werkdagen nemen we binnen 24 uur of vaak sneller contact met je op. Wees gerust, we gebruiken je gegevens alleen om contact te zoeken over de producten waar je daadwerkelijk geïnteresseerd in bent en zullen verder geen reclame naar je sturen. Daar houden wij zelf ook niet van namelijk.

WhatsApp Stuur een Whatsapp