RW Racing

Feel the excitement

Feel the excitement

RW Racing GP is het enige Nederlandse Grand Prix Team dat in 2022 aan de start zal verschijnen in de Moto2 klasse van het MotoGP wereldkampioenschap met Barry Baltus en nieuwkomer Zonta van den Goorbergh.

Het Nederlandse RW Racing GP is verheugd aan te kunnen kondigen dat men voor de komende twee seizoenen overeenstemming heeft bereikt met Zonta van den Goorbergh om voor het team uit te komen in de Moto2 klasse van het MotoGP wereldkampioenschap. De jonge Nederlander wordt in 2022 de nieuwe teamgenoot van Barry Baltus, de jonge talentvolle Belg die vorig jaar een tweejarige overeenkomst sloot met het team.

De uitdaging

De website van RW Racing had een facelift nodig. De rijders informatie werd niet duidelijk gepresenteerd, maar ook de wedstrijden en de uitslagen stonden verspreid over de website. De website had duidelijk een nieuwe structuur nodig met betere informatievoorziening en meertalige ondersteuning.

 

De aanpak

In samenwerking met Mooi Creatie hebben wij de technische realisatie van de nieuwe website voor onze rekening genomen. De wens was een dynamische website die zelf gemakkelijk onderhouden kon worden.

Het ontwerp van Mooi Creatie is pixel perfect nagebouwd. Door slim gebruik te maken van (bewegende) beelden en dynamische data wordt altijd up-to-date informatie getoond wanneer de volgende races zijn en wat de uitslagen van de vorige races waren. Media beelden worden dynamisch ingeladen via andere sociale platforms zodat er geen dubbele content ingevoerd hoeft te worden.

Alle data is gemakkelijk door de klant zelf aan te passen in eenvoudige invoervelden, zodat de techniek om de website up-to-date te houden geen bottleneck vormt. Deze velden worden dynamisch ingeladen aan de voorkant zodat de kwaliteit van het ontwerp gewaarborgd wordt.

Wanneer mogen we jouw website GAAF maken?

Neem contact op

Ontdek kansen en verbeterpunten

Vraag een gratis SiteCheck aan

Haal je te weinig klanten uit jouw website of groeit jouw webshop niet hard genoeg? Blijven de bezoekers weg? Of heb je wel bezoekers, maar plaatsen ze zelden een product in hun winkelmandje?

De sitecheck vertelt je hoe jouw website of webshop beter kan, zodat je wél het gewenste resultaat gaat bereiken.