skip to Main Content

Ik bouw een geweldige responsive WordPress website voor je die werkt op je desktop, tablet en smartphone. Of je nu een simpele start-up website nodig hebt met een professioneel ontwerp, of iets wilt laten maken dat echt opvalt in je vakgebied

WordPress Websites

WordPress is het populairste CMS systeem om websites mee te bouwen. Volgens W3Techs zijn naar schatting ongeveer 60% van alle websites die online staan, gebouwd met WordPress. WordPress is een open source systeem wat betekent dat het gratis is, je geen licentiekosten verschuldigd bent en dat je de broncode vrij kunt aanpassen. De kracht van het systeem zit in de enorme, actieve community die telkens weer bezig is om het systeem te verbeteren.

Naast de standaard functionaliteit en vormgeving kun je WordPress uitbreiden met thema’s en plugins. Thema’s zijn layouts, waarmee je de look en feel van de website bepaalt en vaak hebben wordpress templates of thema’s ook (extra) functionaliteit ingebouwd. Plugins voegen extra functionaliteit aan WordPress toe. Zo kun je je website bijna onbeperkt uitbreiden en allerlei soorten websites met WordPress bouwen.

Met WordPress kun je eenvoudig jouw website maken en beheren. Teksten en afbeeldingen kun je eenvoudig aanmaken, toevoegen en aanpassen. Hoewel het een systeem is waar iedereen mee kan werken, zijn er natuurlijk wel een boel tips en trucs die het werken met WordPress makkelijker maken.

Specialist in WordPress Websites

Volledig responsive

wordpress-website-responsive

Het is belangrijk dat bij websites in deze tijd de nadruk op een responsive ontwerp ligt, wat er voor zorgt dat de websitebezoeker een soepele, positieve ervaring heeft, ongeacht of dat via een desktop, tablet of smartphone is.

Supersnel

rocket-ship

De laadtijd van je website is een belangrijke ranking factor van Google. Onderzoek heeft uitgewezen dat per seconde extra laadtijd je gemiddeld 20% van je bezoekers verliest als gevolg van een trage website.

Design op Maat

wordpress-website-responsive-2

Omdat ik weet dat elk bedrijf anders is, creëer ik een geweldig en uniek design dat perfect past bij jou en je klanten. Met mijn ervaring weet ik hoe ik jullie merk het beste kan presenteren.

Makkelijk in gebruik

wordpress-website-eenvoudig-gebruik

WordPress groeit in een snel tempo gezien steeds meer mensen er achter komen wat voor krachtige tool het is. Het is toegankelijk en intuïtief, waardoor het het relatief makkelijk te leren, en toe te passen is.

Wordpress Website Paketten

Starter
€ 750
  • Standaard webdesign in huisstijl kleuren

Gebaseerd op je identiteit, werk ik vanuit een collectie van gestandaardiseerde webdesigns.  Dat stelt mij in staat om een geweldige interactieve website voor een lagere prijs te leveren. Ik werk met gestandaardiseerde efficiënte modules en zorg ervoor dat je hiermee snel bekend raakt. Zo kan ik je website snel online krijgen en kun jij je website verder zelf onderhouden.

Wordpress op Maat
€ 3000
vanaf
  • Op maat ontwerp
  • aanvullende plugins
    voor extra functionaliteit
  • Google optimalisatie
  • Pagina opmaak voor betere conversie

Ik kan je website helemaal vanaf de grond af aan opbouwen naar jouw wensen, of we pakken een template als basis en werken vanaf daar verder. Externe plugins zorgen extra functionaliteit en interactiviteit. Samen kiezen we een plan van aanpak en kijken we hoe we het beste je budget kunnen inzetten. Wil je meer budget aan het ontwerp besteden of wil je graag beter gevonden worden? Alle pagina’s worden opgemaakt volgens de laatste technieken, communiceren perfect jouw verhaal en verleiden klanten om contact op te nemen of je product of dienst direct te kopen.

Eindeloze Mogelijkheden met WordPress

Pixel Perfect Design

De kwaliteit van het webdesign komt tot leven in mijn websites.
Ik ontwikkel kwalitatief hoogwaardige ontwerpen en leveren deze, ‘pixel perfect’, elke keer weer!

Vloeiende animaties

Animaties kunnen de beleving op je website interactiever en vermakelijker maken. We combineren kleine en grootschalige animaties.

Web fonts

Typografie is een centraal onderdeel van een gelikt ontwerp en het neerzetten van je merk. Dankzij nieuwe web services, kan ik unieke fonts in je WordPress website gebruiken.

Gebruiksvriendelijkheid

Pagina’s op een website zijn als woorden in een zin: ze moeten in een bepaalde volgorde gebruikt worden om je punt duidelijk te maken. Wij helpen jou met wat je wilt zeggen.

Portfolio WordPress Websites

Elke dag zet ik weer een stap extra om ervoor te zorgen dat deze websites en webshops succesvol zijn!

Nog niet overtuigd?

Lees hier de reacties van mijn klanten…

Henri Sattler

Bedankt voor de mooie website en al je hulp.
Vond het een erg prettige samenwerking die wat mij betreft nog lang voort mag duren.

Marcel Lanting

Wij zijn super tevreden over de nieuwe site, volledig aangepast naar onze wensen en eisen voor een hotelwebsite. Niks was teveel, kortom ik kan Gaaf Internet Marketing zeer zeker aanraden !

Jannie Dolsma

Sander wat heb je een geweldig mooie website gemaakt voor onze EHBO Vereniging uit Zuidwolde..wat een fijne samenwerking..je had altijd tijd voor ons..voor de vele vragen en wensen..Sander BEDANKT GEWELDIG.

Maureen

Ik ben vast niet de makkelijkste geweest, Sander. De manier waarop ik mijn site wilde met eigen teksten en eigen foto's zodat mijn website een verlengstuk van mij en mijn passie is. Met eindeloos geduld, luisteren, vragen, tijd en thee ging je mee op reis in mijn gedachten wereld. Werden mijn gedachten en ideeën steeds helderder. En jij bracht alles in beeld. Jij bracht mij in beeld. Dank je wel daarvoor!!

Ronnie en lianne linde

Hoi Sander,
Super blij met onze prachtige website. Inmiddels al vele positieve reacties mogen ontvangen van gasten. Wij konden onze ideeën kwijt en jij gaf daarbij jou inzichten dit tezamen heeft geleid tot een pakkende website. Bedankt

Anneke Slot

ik ben super tevreden met de web-shop en website. Sander heeft er veel kijk op, maar wat ik heel prettig vind en vond hij is heel geduldig met het uitleggen van hoe het werkt en hoe het moet en hij komt zijn afspraken na en zegt ook de waarheid als het niet goed is of goed gaat. Dus mensen bel gerust.

WordPress Themes
Gaaf Internet Marketing | Webdesign Dedemsvaart, Ommen, Hardenberg en Coevorden
Maak een Afspraak
close slider

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Contact Person Stuur een Whatsapp