skip to Main Content

WordPress website laten maken?

Hoe zou het zijn… als nieuwe klanten zich vanzelf aandienen via de website van je bedrijf? Ze bellen, vullen een contactformulier in of vragen direct online een offerte aan. Je hoeft alleen nog maar contact op te nemen. En het leuke is… deze nieuwe klanten melden zich ook aan in de avonduren of in de weekenden.

wordpress website laten makenFictie of werkelijkheid???

Mijn ervaring is dat deze vorm van het aantrekken van nieuwe klanten aan de orde van de dag is. Door een professionele WordPress website te laten maken komt deze nieuwe manier van internet marketing ook voor jou binnen handbereik!

Website laten maken / bouwen

WordPress website met Responsive Design

Simpel gezegd passen responsive websites zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een laptop, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een WordPress website.

Waarom responsive WordPress website laten maken?

We worden tegenwoordig doodgegooid met deze term, maar niet onterecht. Anno 2016 werkt nog 20 – 25% van de WordPress websites niet goed op tablets en smartphones. Onderzoek toont aan dat 50% van de websites bezocht worden op mobiele devices. Statistieken van onze klanten bevestigen dit.

Als je online strategie serieus neemt dan is responsive design de eerste stap in het laten maken van een nieuwe WordPress website. Bij een goed doordacht ontwerp zul je als resultaat hebben dat je meer bezoekers krijgt en dat deze langer op de website blijven, dan wel overgaan tot actie. Als je een responsive WordPress website laat maken wordt deze ook door Google hoger geplaatst in de zoekresultaten.

Controleer hoe Google je website beoordeelt op Mobile Friendly (responsive).

WordPress website maken met unieke en eigen uitstraling

Wil je een professionele WordPress website laten maken? Een volwaardig ontwerp dat aansluit bij je wensen en huisstijl? Een professioneel webdesign dat ontworpen is met gebruikersgemak in het achterhoofd? Een WordPress website die doelgericht is en de bezoeker in enkele stap bij het gewenste resultaat heeft? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Uniek Design

Ieder bedrijf is uniek en dus hoort daar een unieke website bij. Bij de bouw van je WordPress website hou ik daarom goed rekening met je huisstijl, doelgroep en visie. Wij bepalen samen het ontwerp van de WordPress website, waarbij ik meedenk vanuit mijn expertise als website bouwer en advies geef over de beste inrichting en meest succesvolle indeling voor je doelgroep. Bekijk hier het portfolio en vraag naar de mogelijkheden voor je nieuwe WordPress website! Of misschien wil je wel direct een webdesign offerte aanvragen.

Professionele website laten maken / bouwen

Waarom kiezen voor WordPress?

Eenvoudig CMS
Actieve wereldwijde community
Gebruiksvriendelijke front- en backend
Snel en Veilig
Google Optimalisatie
Veel plugins en widgets

WordPress: Een gebruiksvriendelijk en Up-to-Date CMS Systeem

WordPress CMS is ons meest gebruikte Content Management Systeem. Een WordPress website is gebruiksvriendelijk, snel, veilig én gratis. Met dit CMS kun je een professionele WordPress website laten maken en onderhouden. WordPress wordt door steeds meer grote merken en bedrijven gebruikt voor het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke websites. Naast het realiseren van websites zorg ik ook voor het onderhoud en beheer van je WordPress website.

Waarom kiezen voor WordPress?

WordPress heeft een zeer actieve community met wereldwijd duizenden ontwikkelaars die continue het CMS onderhouden en verbeteren. Wereldwijd maken veel partijen gebruik van WordPress waarbij veel functionaliteiten al zijn geïntegreerd. Ook biedt WordPress de mogelijkheid voor het installeren van verschillende modules, plugins en widgets. De mogelijkheden van een WordPress website zijn dus onbeperkt! WordPress is daarnaast ook een uiterst veilig CMS en is perfect te optimaliseren voor o.a. Google.

Resultaatgerichte WordPress website

Er is bijna geen bedrijf meer zonder website, maar of deze altijd het gewenste effect bij de bezoekers teweeg brengt? Veel websites van concurrerende bedrijven lijken sterk op elkaar. Bovendien zijn de meesten vooral vanuit de afzender geschreven en minder vanuit het perspectief van de bezoeker. Het is belangrijk om je af te vragen wie je wilt dat jouw WordPress website bezoekt, waar deze doelgroep naar op zoek is en wat zij vervolgens vinden op je website. Geeft jouw website snel antwoord op de vragen van je doelgroep of klikken je bezoekers binnen een paar seconden alweer naar een ander site? En in hoeverre heeft jouw WordPress website de uitstraling die past bij de onderscheidende belofte van jouw bedrijf.

Doe een kleine check op basis van deze 6 punten

  • Uitstraling: Geeft jouw website je bezoekers het juiste gevoel bij jouw bedrijf?
  • Doelgroep: Is duidelijk op wie je je richt met je bedrijf?
  • Content: Sluit de informatie aan op de behoefte en het profiel van je doelgroep?
  • Navigatie: Kunnen je bezoekers eenvoudig en snel de juiste informatie vinden?
  • Call-to-action: Worden je bezoekers uitgenodigd om in actie te komen?
  • Doel: Heb je met je website een duidelijk doel voor ogen en voldoet je website hieraan?

Natuurlijk ben je er met deze check nog lang niet, want je WordPress website valt of staat met bezoekers. Als er niemand op  je website komt dan kan de website nog zo goed zijn, je hebt er niets aan. Het genereren van bezoekers is een vak apart. Ik kan je helpen bij je online marketing. Als je je website wilt inzetten als leadgenerator dan is het belangrijk om je website vindbaar te maken.

doelgerichte website laten maken / bouwen

5 tips voor een snellere wordpress website

WordPress cache plugin
Optimaliseren van afbeeldingen
Beperk het aantal JavaScript en CSS bibliotheken
Controleer redirects
Content Delivery Network

Snelheid

Het optimaliseren van je WordPress website is niet alleen goed voor de ervaring van je bezoekers, maar draagt ook bij aan een betere positie binnen de Google zoekmachine. Een snelle WordPress website wordt door Google beloond en een langzame website wordt zelfs gestraft door een langere positie in Google! 

Waarvan wordt een WordPress website dan traag?

De meestvoorkomende redenen zijn WordPress plugins/templates die te veel geheugen in beslag nemen of templates die erg veel externe bestanden moeten laden. Natuurlijk kan een WordPress website ook traag zijn omdat de hosting waar de website op draait niet voldoet aan de eisen van WordPress.

Snelheid testen: GTMetrics

Voor het testen van de snelheid van een website zijn er een aantal online tools beschikbaar. De tool die de meeste informatie biedt is GTMetrics. Bij het gebruik van deze tool ontvang je niet alleen een testresultaat maar ook advies waarmee je de website kunt optimaliseren.

Graag help ik je bij het analyseren en optimaliseren van je website, neem contact op voor een vrijblijvende offerte website.

Ik werk met trots voor deze opdrachtgevers

Onderstaande opdrachtgevers wil ik graag bedanken voor het vertrouwen.
Elke dag zet ik weer een stap extra om ervoor te zorgen dat deze websites en webshops succesvol zijn!

AMS Accountants

AMS Accountants Julianastraat 67 7701 GK Dedemsvaart https://www.ams-accountants.nl

Bekijk Project

Mijnheer Makelaars

Mijnheer Makelaars Julianastraat 78 7701 GN Dedemsvaart https://www.mijnheermakelaars.nl

Bekijk Project

Smit Flex

Smit Flex Den Hulst 46b 7711 GP  Nieuwleusen http://www.smitflex.nl

Bekijk Project

Suits and Ties

Suits and Ties Koningsspil 6b 7773 NK Hardenberg https://suitsandties.nl

Bekijk Project

Serpent King Guitars

Serpent King Guitars Industrieweg 30 9721 JP Zuidwolde https://serpentkingguitars.com

Bekijk Project

Voetbalvereniging SJS

Voetbalvereniging Sportclub Juliana Stadskanaal Julianastraat 85 9503 LA Stadskanaal https://www.vvsjs.nl In opdracht van: Vos Systems

Bekijk Project

Proeflokaal de Buuren

Proeflokaal de Buuren Markt 33 7701 GW Dedemsvaart https://www.thuisbijdebuuren.nl

Bekijk Project

Hotel de Meulenhoek

Hotel Restaurant De Meulenhoek Hoofdstraat 61 7875 AB Exloo URL: https://www.hotel-meulenhoek.nl in opdracht van: VOS…

Bekijk Project
Gaaf Internet Marketing | Webdesign Dedemsvaart, Ommen, Hardenberg en Coevorden
Maak een Afspraak
close slider

Op werkdagen nemen we binnen 24 uur of vaak sneller contact met je op. Wees gerust, we gebruiken je gegevens alleen om contact te zoeken over de producten waar je daadwerkelijk geïnteresseerd in bent en zullen verder geen reclame naar je sturen. Daar houden wij zelf ook niet van namelijk.

WhatsApp Stuur een Whatsapp