skip to Main Content

Wil je een website laten maken door een Internetbureau uit Dedemsvaart met verstand van online marketing?

Je wilt een website laten maken in Dedemsvaart, maar hoe vind je nu de juiste partner? De technische termen vliegen je om de oren en je hebt geen idee hoe je nu een succesvolle website laat maken. Zonder goede begeleiding door een geschikt internetbureau is de kans groot dat je website het zoveelste visitekaartje wordt op internet. Je hebt dan misschien wel een website laten maken die mooi oogt, maar levert je website ook geld op? Een succesvolle website is namelijk geen gemakkelijke taak en vereist een compleet andere mindset als die vele internetbureau’s in de buurt van Dedemsvaart hebben.

Tijdens het maken van een website kun je je content het beste laten inspireren door een (online) verkoopgesprek. Met die gedachte in ons achterhoofd kun je ons je nieuwe website laten bouwen. Een website die bezoekers boeit en waarop bezoekers zeggen:

GAAF, dit is precies wat ik zocht

Website laten maken Dedemsvaart

Je website laten bouwen in Dedemsvaart met verstand van zaken

Het creëren van een succesvolle website is geen hogere wiskunde; we moeten het ook niet moeilijker maken dan het is.

We trekken meer bezoekers aan door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden
Bezoekers besteden meer tijd op je website door ze op het juiste moment overtuigende inhoud aan te bieden
Met duidelijke actieknoppen op de juiste plekken, zetten we bezoekers aan tot actie zodat je meer rendement behaalt

Hiervoor hebben we een stappenplan ontwikkeld dat ervoor gaat zorgen dat je meer bezoekers en meer omzet uit je website zult halen.

In 6 stappen naar een succesvolle website

Supersnelle Hosting
Responsive Design
Wordpress Optimalisatie
Overtuigende Content
Conversiegericht ontwerp
Stabiliteit en veiligheid
Website laten maken Dedemsvaart

Geen zin in technisch geneuzel, maar wel een optimale ervaring voor je bezoekers?

Laat ons je WordPress website maken, optimaliseren en onderhouden

WordPress Onderhoud

Gecontroleerde Updates
Dagelijkse Backup van bestanden en database
Wordpress Monitoring
Actieve bescherming tegen hackers

WordPress Optimalisatie

Afbeeldingen optimaliseren en comprimeren
Caching
Minify CSS & Javascript
Blokkerende bronnen verplaatsen
Gzip Compressie

Een WordPress website zonder zorgen

Nadat je je website hebt laten maken, kunnen we het volledige onderhoud van je WordPress site uit handen nemen. Back-ups, updates en beveiliging, we regelen het allemaal. Je bent verzekerd van een WordPress website die constant up-to-date én veilig is. Gaat er toch iets mis? Dan zorgen we kosteloos dat het weer goed komt. Daarnaast zorgen we dat je website supersnel is door het optimaliseren van code en het comprimeren van afbeeldingen.

Laat je stabiele WordPress website maken in Dedemsvaart

Onderhoud van WordPress en updates van thema’s en plugins? Wij nemen dit voor onze rekening. We weten van plugins wat ze doen en met welke prioriteit ze geüpdatet moeten worden. Zo zorgen we ervoor dat je WordPress website veilig en stabiel blijft draaien.

We halen het onderste uit de kan om je website optimaal te beveiligen. Dit doen we met behulp van een WordPress firewall en door gecontroleerde updates. Mocht de website toch gehackt worden? Dan lossen we dit voor je op.

WordPress optimalisatie

Tijdens het maken van je website kunnen we met behulp van wordpress optimalisatie je site bliksemsnel maken. Dit is niet alleen goed voor de snelheid van je website. Je positie in Google verbeterd er namelijk ook door. Daarnaast zorgt een snellere WordPress website ervoor dat gebruikers minder vaak weg klikken (bounce-rate) omdat ze te lang moeten wachten. Door die lagere bounce-rate zal je positie in Google nog sterker worden. Zorg dus dat je zo snel mogelijk alle aspecten van je WordPress website geoptimaliseerd hebt. Het rendement van je website zal daardoor zeker verbeteren!

WordPress website: 25,- / mnd
Woocommerce webshop: 39,- /mnd

Bekijk onze WordPress pakketten

” Onze klanten zijn onze ambassadeurs “

Opdrachtgevers uit Dedemsvaart hebben hun website laten maken door GAAF

Onderstaande opdrachtgevers willen we graag bedanken voor het vertrouwen in ons internetbureau.
Elke dag zetten we weer een stap extra om ervoor te zorgen dat deze websites en webshops succesvol zijn!

Nog niet overtuigd?

Lees hier de reacties van onze klanten…

Henri Sattler

Bedankt voor de mooie website en al je hulp.
Vond het een erg prettige samenwerking die wat mij betreft nog lang voort mag duren.

Marcel Lanting

Wij zijn super tevreden over de nieuwe site, volledig aangepast naar onze wensen en eisen voor een hotelwebsite. Niks was teveel, kortom ik kan Gaaf Internet Marketing zeer zeker aanraden !

Jannie Dolsma

Sander wat heb je een geweldig mooie website gemaakt voor onze EHBO Vereniging uit Zuidwolde..wat een fijne samenwerking..je had altijd tijd voor ons..voor de vele vragen en wensen..Sander BEDANKT GEWELDIG.

Maureen

Ik ben vast niet de makkelijkste geweest, Sander. De manier waarop ik mijn site wilde met eigen teksten en eigen foto's zodat mijn website een verlengstuk van mij en mijn passie is. Met eindeloos geduld, luisteren, vragen, tijd en thee ging je mee op reis in mijn gedachten wereld. Werden mijn gedachten en ideeën steeds helderder. En jij bracht alles in beeld. Jij bracht mij in beeld. Dank je wel daarvoor!!

Ronnie en lianne linde

Hoi Sander,
Super blij met onze prachtige website. Inmiddels al vele positieve reacties mogen ontvangen van gasten. Wij konden onze ideeën kwijt en jij gaf daarbij jou inzichten dit tezamen heeft geleid tot een pakkende website. Bedankt

Anneke Slot

ik ben super tevreden met de web-shop en website. Sander heeft er veel kijk op, maar wat ik heel prettig vind en vond hij is heel geduldig met het uitleggen van hoe het werkt en hoe het moet en hij komt zijn afspraken na en zegt ook de waarheid als het niet goed is of goed gaat. Dus mensen bel gerust.

Website laten maken:

Dedemsvaart – Balkbrug – Coevorden – Dedemsvaart – Emmen – Hardenberg –  Hoogeveen – OmmenNieuwleusen – Zwolle

Gaaf Internet Marketing | Webdesign Dedemsvaart, Ommen, Hardenberg en Coevorden
Maak een Afspraak
close slider

Op werkdagen nemen we binnen 24 uur of vaak sneller contact met je op. Wees gerust, we gebruiken je gegevens alleen om contact te zoeken over de producten waar je daadwerkelijk geïnteresseerd in bent en zullen verder geen reclame naar je sturen. Daar houden wij zelf ook niet van namelijk.

WhatsApp Stuur een Whatsapp