skip to Main Content

SSL Certificaten

SSL Certificaten beveiligen de verbinding tussen de bezoeker van uw website of webshop en de server waarop deze staat. Ook worden SSL Certificaten gebruikt voor Mail, Exchange of FTP-servers. De gegevens worden dankzij het SSL Certificaat veiliger verzonden, zonder het risico dat ze door derden onderschept worden.

Voor websites of webshops waarbij vertrouwelijke informatie wordt uitgewisseld, is het gebruiken van een SSL Certificaat sterk aan te raden. U beveiligd niet alleen de informatiestroom tussen uw klant en uw website of webshop maar geeft bovendien ook een veilige, vertrouwde en professionele indruk bij uw (potentiële) klant, dit is positief voor uw online reputatie. Hebt u hulp of advies nodig, neem gerust contact met ons op.

Gaaf Internet Marketing | Webdesign Dedemsvaart, Ommen, Hardenberg en Coevorden
Maak een Afspraak
close slider

Op werkdagen nemen we binnen 24 uur of vaak sneller contact met je op. Wees gerust, we gebruiken je gegevens alleen om contact te zoeken over de producten waar je daadwerkelijk geïnteresseerd in bent en zullen verder geen reclame naar je sturen. Daar houden wij zelf ook niet van namelijk.

WhatsApp Stuur een Whatsapp