skip to Main Content

Doelgerichte Websites

Ik maak graag gave projecten. Of het nu gaat om het opzetten van een geheel nieuwe website of het optimaliseren van een bestaande website, bij mij ben je aan het juiste adres. Denk je erover om een eigen onderneming te starten, dan zul je ongetwijfeld een website of webshop nodig hebben. Betrek mij het liefst zo vroeg mogelijk bij dit traject zodat ik je van voldoende advies kunnen voorzien. Als je dan eenmaal van start gaat kan ik ervoor zorgen dat potentiële klanten jou zo snel mogelijk zullen vinden.

Succesvolle Webshops

Bij het ontwikkelen van een professionele webshop komt veel kijken. Veel webshops zijn onduidelijk of een wirwar aan opties en schreeuwende reclames. Ook de techniek van een shop is erg belangrijk voor de vindbaarheid in de zoekmachines. Hoe is de structuur van de URL’s, zijn deze zoekmachine vriendelijk en hoe zit het met de rest van de pagina? Zijn de titels duidelijk en hebben de afbeeldingen de juiste onderschriften? Met al deze vragen kun je bij mij terecht als je jouw huidige webshop eens onder de loep wilt laten nemen. Ik kijk dan vrijblijvend welke zaken al goed op orde zijn en welke er eventueel verbeterd kunnen worden. Samen kijken we wat jij zelf kunt regelen en wat wij het beste in jouw webshop kunnen aanpassen. Zo houden we de kosten laag met maximaal rendement.

Zoekmachine optimalisatie

Wil je jouw website beter vindbaar maken? Je hebt al een mooie website, maar deze trekt nauwelijks bezoekers. Je hebt goede producten en biedt jouw klanten mooie oplossingen, maar de omzet blijft achter. Herken je je hierin? De kans is groot dat je website niet goed gevonden wordt, waardoor je veel omzet mis loopt. Ik kan je helpen je website of webshop beter vindbaar te maken in o.a. Google. Na gedegen (gratis) onderzoek zullen we samen kijken waar er mogelijk kansen liggen. Waar valt meer omzet te halen en op welke zoekwoorden gaan we jouw website vindbaar maken?

Neem vandaag nog contact op voor een gratis onderzoek naar de vindbaarheid van je website!

Zoekmachine optimalisatie
Wordpress Optimalisatie

WordPress optimalisatie

Met behulp van WordPress Optimalisatie kan ik je site bliksemsnel maken. Dit is niet alleen goed voor de snelheid van je website. Je positie in Google verbeterd er namelijk ook door. Daarnaast zorgt een sneller WordPress website ervoor dat gebruikers minder vaak wegklikken (bounce-rate) omdat ze te lang moeten wachten. Door die lagere bounce-rate zal je positie in Google nog sterker worden. Zorg dus dat je zo snel mogelijk alle aspecten van je WordPress website geoptimaliseerd hebt. Het rendement van je website zal daardoor zeker verbeteren!

Vanaf € 69,- / Mnd

Wordpress Optimalisatie…

Geen zorgen meer dankzij WordPress onderhoud

Geen zorgen over uw website? Ik neem het volledige WordPress Onderhoud uit handen. Back-ups, updates en beveiliging, ik regel het allemaal. Je bent verzekerd van een WordPress website die constant up-to-date én veilig is. Gaat er toch iets mis? Dan zorg ik dat het weer goed komt.

Al vanaf € 20,- per maand.

Wordpress Onderhoud…
Gaaf Internet Marketing | Webdesign Dedemsvaart, Ommen, Hardenberg en Coevorden
Maak een Afspraak
close slider

Op werkdagen nemen we binnen 24 uur of vaak sneller contact met je op. Wees gerust, we gebruiken je gegevens alleen om contact te zoeken over de producten waar je daadwerkelijk geïnteresseerd in bent en zullen verder geen reclame naar je sturen. Daar houden wij zelf ook niet van namelijk.

WhatsApp Stuur een Whatsapp